Doe wat je leuk vind, dan hoef je nooit te werken.

Geboren in Amsterdam, opgegroeid in het mooie Bergen n.h. en nadat ik een tijdje in het buitenland heb rondgekeken, neergestreken in Amersfoort. Hier woon ik samen met dochter, man en hond Ollie.

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik mij nooit op één beroep of studie vast kunnen leggen.  Ik heb een aantal jaren in het buitenland in de horeca gewerkt. Dat was leuk. Het was net alsof je met vakantie was en daar ook nog voor betaald kreeg. Het avontuur begon in  Meiringen. Daar is mijn liefde voor het wandelen en de bergen begonnen. Nämlich in Kals am Großglockner, in Österreich. Tot mijn grote vreugde heeft mijn broer een aantal jaren geleden een huis gekocht in Oostenrijk. In Kals am Großglockner. Daar ben ik graag, zowel zomer als winter.

Mijn vader en oma zijn beiden geboren in Indonesië. Ik heb daardoor ‘iets’ met de Indische cultuur. Ik voel mij heerlijk Senang tussen de Indo’s! Ik probeer ook ieder jaar naar de Tong Tong Fair in Den Haag te gaan.  2x per week werk ik ’s avonds bij restaurant Kraton in Leusden. Zo heb ik in ieder geval 2x per week een lekker hapje!

Ik ben breed geïnteresseerd. Websites bouwen en fotograferen is daarom voor mij een goede combinatie. Enerzijds ben ik graag onder de mensen. Anderzijds vind ik het ook heerlijk om lekker rustig thuis te werken.

Door mijn openheid en enthousiasme ben ik uitermate toegankelijk en prettig om mee in contact te zijn en samen te werken.

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van websites voor freelancers, zzp’ers, stichtingen, verenigingen en startende ondernemingen. Met behulp van WordPress maak ik moderne en overzichtelijke websites met een frisse uitstraling.

Door de website een persoonlijk tintje te geven zorg ik ervoor dat het ook echt jóuw website wordt.

Website van Verhoef Interieurbouw
Verhoef Interieurbouw
Sinterklaas in Vathorst
Sint Vathorst
Het Laakse Havenfeest 2016
Laakse Havenfeest
033Finance Support
033 Finance Support
Weer mooi weer Curaçao
Weer Mooi Weer Curacao
Brasserie de Serre
Brasserie de Serre
Tiller galerie Amsterdam
Tiller Galerie
Denk B.V.
Denk B.V.
Website van Vathorst Massage
Vathorst Massage
Homepage van De Cultuurtolk
De Cultuurtolk
Restaurant By-Ons
By Ons
Buro van Swoll
Buro van Swoll
Restaurant By-Ons
By Ons
website doe de laak
Doe de Laak!

Vorige
Volgende

Fotografie
Zwartwit foto van 2 koeien


Marije Lagendijk
Webdesigner en fotograaf Tessa Gaakeer
Verbinding


Linkedin


Twitter


Xing


Facebook-f


Instagram


Envelope