Waar zit ik?

Heb ik je interesse gewekt? Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je doen kan? Laten we afspreken en samen een kop thee of koffie drinken. Dan bespreken we jouw wensen en kijken of we op dezelfde golflengte zitten. Een ‘klik’ met de opdrachtgever of klant is voor mij belangrijk. Dat klinkt misschien wat zwaar maar dat bedoel ik niet zo. Voor jou als klant is het ook alleen maar prettig wanneer onze neuzen dezelfde kant op staan. Alleen zo komen er mooie ontspannen foto’s of de website die bij jou past.

Websites

Ik kan goed naar je luisteren. En op een creatieve manier probeer ik met je mee te denken. Natuurlijk heb ik ook zo mijn eigen ideeën en die zal ik je ook zeker aanreiken maar daar blijft het bij.

Foto’s

Niet iedereen voelt zich gelijk prettig en ontspannen voor de camera. Dan is het zeker fijn wanneer je ergens bent waar je je thuis voelt en ontspannen bent. Daarom kom ik ook graag bij je thuis fotograferen. Kan dat niet dan kunnen we ergens naar een buitenlocatie gaan maar je kunt ook naar mij toe komen. Ik heb thuis een kamer die ik voor die gelegenheid in kan richten als een studio en waar we ongestoord kunnen fotograferen.

Het lijkt mij leuk om iets van je te horen!

Buro van Swoll – Schellingwoudegracht 1 – 3826 CM Amersfoort