Het Laakse Havenfeest 2016

Het Laakse Havenfeest

Een buurtfeest voor en door bewoners van de Amersfoortse wijk Vathorst. Ooit begonnen als een buurtbarbecue aan de Markenhaven is die gezellige barbecue uitgegroeid tot een feestelijke afsluiting van de zomer op en om het water van de Markenhaven voor alle bewoners uit Vathorst. Traditioneel is er altijd een groot springkussen en hebben buurtbewoners kraampjes met leuke hebbedingetjes of lekkere hapjes. Ook worden lokale ondernemers gestimuleerd om hun bedrijf/waar op deze dag aan te prijzen of te verkopen. Er zijn optredens van bands, zangkoren en lokale dj’s.

Doel van de website is enerzijds om informatie te verstrekken over de locatie en de activiteiten. Anderzijds wordt de website gebruikt voor het inschrijven voor de braderie als standhouder of schipper tijdens de botenparade. Aan het einde van de dag/ begin van de avond is er dan nog een botenparade door de wijk.

Het design voor de website en flyer is ontworpen door een jonge buurtbewoner die een grafische opleiding doet. De site is gemaakt in WordPress, heeft een contactformulier, Facebook feed en Google Maps.