Een website op maat gemaakt

En toch betaalbaar?

Dan kan ik je verder helpen!

Ik ben een betrouwbare en betrokken webdesigner in Amersfoort die voor jou een persoonlijke én betaalbare website maakt.
Ik doe dat met behulp van WordPress. Mijn favoriete doelgroep zijn zzp’ers, kleine ondernemingen, stichtingen en verenigingen. En daar is WordPress uitermate geschikt voor. 

Creatief

Op een creatieve manier denk ik graag met je mee over jouw (toekomstige) website. In korte tijd zet ik een overzichtelijke website voor je online. Ik bouw voor jou een duidelijke en overzichtelijke website die niet vol gepropt zit met technische snufjes die je helemaal niet nodig hebt. Een website die je zelf makkelijk bij kunt houden, én die voorziet in een 1e behoefte. Namelijk de online presentatie van jezelf, je bedrijf of je werk. Door constructief met je mee te denken probeer ik je daar zo goed mogelijk bij te helpen, bij wat je nodig hebt. Door de juiste vragen te stellen laat ik je nadenken over je bedrijf. Het is de bedoeling om van jouw website een leuk project te maken waar je straks met een tevreden gevoel naar terug kijkt.

Werkwijze

Meestal begint het met een vragenlijstje. Ik stuur jou een vragenlijst en die stuur je mij ingevuld weer terug. Aan de hand van de antwoorden maak ik een projectbeschrijving die ik naar je toe stuur. Het klinkt waarschijnlijk als ingewikkeld gedoe voor een ‘simpele’ website maar dat is het niet. Het is vooral handig. Jij leest of ik begrepen heb wat jij wilt en ik heb een leidraad. Zodra je mij de projectbeschrijving retour gestuurd hebt ga ik gelijk voor je aan de slag!

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan doen maar wil je eerst wat meer (vrijblijvende) informatie, neem dan ook contact met me op. Je kunt mij bellen, een e-mail sturen of het contactformulier gebruiken.