Waarom ik als webdesigner Buro van Swoll begonnen ben

Na jarenlang in de horeca en de IT te hebben gewerkt, wilde ik mijn creativiteit meer ruimte geven. Als webdesigner kan ik mijn technische kennis inzetten, creatief bezig zijn en jou helpen!

Buro van Swoll

Na een opleiding tot professioneel webdesigner ging ik aan de slag. Bij het bedenken van mijn bedrijfsnaam wilde ik niet per se het woord webdesigner gebruiken. Ik zie mijzelf eerder als een websitebouwer dan als een designer. Bovendien is designen ook echt wel een vak apart. Mijn meisjesnaam is van Swoll. Die naam heb ik gebruikt in mijn bedrijfsnaam: Buro van Swoll. Het klinkt lekker, ziet er goed uit en is makkelijk te onthouden. Mijn bedrijf is gevestigd in Amersfoort.

Hoe ik jou kan helpen als webdesigner

Mijn kracht ligt in het meedenken over jouw website. Juist omdat ik gespecialiseerd ben in het bouwen van websites voor freelancers, zzp’ers, stichtingen, verenigingen en (kleine) ondernemingen weet ik wat je nodig hebt. Zeker als je begint. Dan heb je
gewoon een website nodig. Ik kan dat vrij snel voor je realiseren.
Ik ben in staat om vanuit jouw perspectief te kijken en kan goed luisteren.

Persoonlijk

Door de website een persoonlijk tintje te geven zorg ik ervoor dat het ook echt jóuw website wordt. We beginnen gewoon bij het begin. Ik heb een lijstje met vragen dat je kan helpen om wat structuur te krijgen en je ideeën vorm te geven. Jouw antwoorden verpak ik daarna in een projectbeschrijving. Voor mij is dat een handige leidraad en voor jou een check of ik ook snap wat jij wilt. Verder zit ik vol met ideeën en er bestaat niks leukers dan met die ideeën ook ondernemend aan de slag te gaan. Verder zit ik
altijd vol met ideeën die jouw eigen ideeën kunnen aanvullen. En er bestaat niks leukers dan met die ideeën ook ondernemend aan de slag te gaan.

En de foto’s kan ik voor je verzorgen. Ik ben ook fotograaf en met echte foto’s wordt je website een stuk persoonlijker en ook echt jóuw website.

Pakkende teksten

En dan? Dan ga ik voor je aan de slag. Ik laat je een aantal ontwerpen zien en jij kiest er eentje uit. Je zorgt voor pakkende teksten. Vind je het lastig om zelf je teksten te schrijven? Ik werk samen met een leuke tekstschrijver 😉

Ik luister goed en houd steeds jouw doelen voor ogen. Zodat we er een leuk project van maken waar je met een tevreden gevoel op terugkijkt.

Geïnteresseerd?

Klik hier om mijn portfolio te bekijken neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.